Naslovnica arrow O nama
     
O nama

Uvaavajui zakonske odredbe energetskog trišta iz tvrtke Komunalac Konjšina d.o.o. izdvojen je energetski dio, te je osnovana nova tvrtka Plin Konjšina d.o.o. za distribuciju i opskrbu plinom. Tvrtka Plin Konjšina d.o.o. poela je s radom 01.01.2009. godine, te obavlja energetske djelatnosti distribucije i opskrbe prirodnim plinom na svom distribucijskom podruju.

Poslovanje tvrtke orijentirano je na sigurnu i pouzdanu distribuciju prirodnog plina, te se s tim ciljem kontinuirano radi kontola i ispitivanje plinske mree i postrojenja na plinskom sustavu. Takoer, radi sigurne opskrbe naših korisnika obavljaju se redovne kontrole plinskih instalacija. U tom dijelu posla zauzeti su vrlo visoki standardi.

Praenjem razvoja distribucije na našem podruju i šire, kao i razvoj gospodarstva u okruenju, došlo se do danjašnjih rezultata i opsega distribucijske mree, koja danas obuhvaa oko 500 km plinske mree i prikljuaka.

 

Vano je naglasiti da Plin Konjšina d.o.o. u svom poslovanju i visokim standardima u pruanju kvalitetne usluge našim korisnicima nastoji preuzeti standarde Termoplina d.d. Varadin, vodeeg distributera prirodnog plina u Hrvatskoj.

 
 
Anketa
Kakvu potronju oekujete?
 
Publikacije
Broura
Obavijesti
Odluka
Arhiva
 
PLIN KONJINA d.o.o., 2009